duminică, 25 aprilie 2010

Detaşare de drama de zi cu zi...





Detaşare de drama de zi cu zi...


"Pentru propria voastră dezvoltare, este esenţial sa acceptaţi conceptele cu care sunteţi în rezonanta şi sa ignoraţi restul. Adevărul este un lucru personal şi intim, diferit pentru fiecare. Reţineţi doar ceea ce vi se pare bine şi corect, iar restul lăsaţi-l deoparte. Cel mai mare dar cu care v-a înzestrat Spiritul este puterea de a alege, pe care o deţineţi fiindcă aveţi liber arbitru!"


Cei care va adaptaţi deja vieţile la a cinsti nevoile pe care le aveţi în aceste energii care se modifica veţi duce o viata mai uşoară. Cât ii priveşte pe cei care simt nevoia de a face schimbări (şi ştiu ce anume trebuie schimbat, însa nu fac nimic) rămâne şi aceasta o alegere.


Când alegeţi din frica, alegeţi o cale mai joasa!
Oricând aveţi de ales, sa ştiţi ca exista mai mult decât o simpla opţiune intre da şi nu, intre a rămâne sau a pleca.
Întotdeauna exista o a treia sau o a patra alternativa de luat în considerare.


Calea non-acţiunii ii da semnal Universului din jurul vostru sa facă ce vrea el şi nu ce vreţi voi. Pe aceasta cale, Legea Atracţiei va aprofunda lecţiile, făcându-va sa va simţiţi loviţi de întorsăturile misterioase şi incontrolabile ale vieţii. Aceasta este vechea cale, modul cel învechit, din 3D, de a vedea viata-separatist şi bazat pe frica în care va lăsaţi viata sa ia controlul asupra voastră.


Uneori, când va este greu sa luaţi o decizie, o alegere înţeleaptă este sa spuneţi: “ Da, ştiu ca răspunsul se afla undeva, doar ca nu ştiu încă unde şi cum sa-l găsesc.”


Este mult mai productiv sa constataţi ca nu aveţi toate informaţiile, decât sa va blocaţi sau sa renunţaţi, fiindcă nu aveţi nicio soluţie. Unii se silesc sa facă o alegere pe care, în străfundul inimii, o simt ca nefiind cea mai buna, dar o fac pentru ca le suna bine în minte.


Iată momentul în care va rugam sa va amintiţi de Sincronizarea Divina. Chiar dacă soluţia cea buna nu este evidenta, nu trageţi niciodată concluzia ca ea nu exista!

Puteţi vedea aerul? Nu. El exista? Da. V-ar lipsi dacă ar dispărea – chiar dacă nu-l puteţi vedea? Foarte mult! Ati şti pe loc, fiindcă nu aţi mai putea sa respiraţi. Toate aceste exemple au legătură cu forţele invizibile ale energiei, pe care le folosiţi zi de zi şi pe care le consideraţi ca fiind de la sine înţelese.

Toate soluţiile şi răspunsurile exista în voi, chiar dacă nu le puteţi vedea încă! De ce lucrurile bune nu pot fi simple? De ce nu se poate ca soluţiile cele mai bune sa fie uşoare? Daca credeţi ca orice răsplată nu poate veni decât după o munca asidua şi grea, atunci aceea este calea pe care aţi ales sa v-o impuneţi.

Daca asta aşteptaţi de la viata, atunci asta va fi ceea ce veţi crea. Convingerile voastre va creează realitatea! Realitatea voastră duala este astfel conceputa, astfel încât sa conformeze nivelului vostru de vibraţie.


Orice se întâmpla în jurul şi înăuntrul vostru poate fi considerat şi explicat din perspectiva lecţiilor de viata pe care sufletele voastre cauta sa le înveţe. Multe situaţii de criza sunt lecţii care nu vi s-au prezentat când v-ar fi fost uşor sa le faceţi, iar în prezent iau proporţii care creează perturbaţii.


Daca aţi studia evoluţia acestor situaţii, aţi vedea momentele în care au devenit obstacole, în care concluziile comunicaţiei au blocat potenţiala rezolvare, iar focalizarea asupra unei situaţii sau ignorarea ei au schimbat cursul lucrurilor, într-o direcţie sau alta.


Poate fi foarte constructiv sa va uitaţi în urma, ca sa vedeţi greşeala şi sa nu o repetaţi. Întoarcerea în trecut poate fi şi foarte distrugătoare, dacă va împotmoliţi în el, spunându-va ca ar fi trebuit sa faceţi asta sau cealaltă, numai sa fi ştiut… Pai, dacă aţi fi ştiut, lecţia nu ar fi existat!


Detaşaţi-va de drama experienţei prin care treceţi şi priviţi-o fără patima!
Care e cel mai mare rău care vi s-ar putea întâmpla, dacă faceţi aceasta alegere? Cei care refuza sa aleagă îşi vor da seama ca viata alege în locul lor. Daca nu va îngrijiţi de viata voastră, în aceste noi energii, viata va va obliga sa repetaţi lecţia pe mai multe cai.


Frumuseţea puterii voastre consta în capacitatea de a învăţa din alegerile voastre, de a va schimba mentalitatea şi de a alege din nou! Asa progresează sufletul – şi Nu stand pe loc."


Extras din cartea "Cercul Gratiei", Edna G. Frankel, Editura For You

Niciun comentariu: