vineri, 5 august 2011

Cateva din conceptele lui Bashar

"Primirea" realităţii pe care ţi-o doreşti
Michel Petrucciani - Brasilian Suite


 Un radio nu trebuie să creeze programul pe care doreşte să-l asculte. Mai degrabă, el necesită să primească un program ce exista deja creat. Si se transforma într-un receptor potrivind frecventele, sincronizându-le  creând vibraţii similare – cu cele ale programului pe care doreşte să-l redea/primească.
Asemănător, nu e necesar ca tu sa creezi realitatea pe care ţi-o doreşti, deoarece ea exista deja printre infinitele realităţi probabile ce coexista simultan. Tot ceea ce ai de făcut este sa te transformi într-o “antena” eficienta, astfel încât, prin similaritatea vibraţiilor, sa poţi primi acea realitate.
 In primul rand, tu trebuie sa fii acea vibraţie. Apoi, tu vei primi automat acea realitate.
Tu trebuie sa "vezi" realitatea pe care o preferi ca existând în momentul acum. Apoi, va deveni concreta, tangibila în realitatea ta exterioara.
 Un radio utilizează un selector de canale pentru a selecta şi primi un post de radio anume– din multitudinea de programe care exista simultan în jurul sau.
Asemănător, exista realităţi probabil infinite pe care le-am putea "primi" şi experimenta în fiecare moment. Cum selectam acel program pe care dorim "sa-l extragem" in planul manifestărilor pentru a-l experimenta ?
Noi selectam şi primim "versiuni" specifice ale realităţii în baza credinţelor noastre.
Noi selectam şi primim în baza încrederii noastre 100% în „ceea ce ştim ca fiind adevărat”.
Iată şi "principiul practic" de funcţionare:
 Asa cum un radio trebuie mai întâi sa vibreze cu o anumita frecventa pentru a "primi" programul ales (din toată multitudinea de programe simultane posibile) care se întâmplă sa vibreze cu aceeaşi frecventă, tot asa şi...
Fiecare credinţă te face sa vibrezi pe un set unic de frecvente.
Aceste frecvente atrag, prin rezonanta similara, acele holograme ce vibrează cu aceleaşi frecvente.
Aceasta însemnând că, din matricea universala "de fundal" a infinitelor holograme posibile(toate infinitele „versiuni” posibile ale realităţii care co-există simultan), acele holograme şi simboluri care vibrează sincronizat pe aceleaşi frecvente cu cele ale credinţelor tale, sunt "extrase" din aceasta matrice şi "primite" de tine sub forma "experientelor fizice exterioare" pe care le simţi ca fiind "reale" – pe care le percepi ca fiind "realitatea obiectiva".
Aşadar fiecare credinţă reprezinta un set unic de frecvente care constituie şablonul ce determina care holograme vor fi atrase în experienta proprie.
In ceea ce credem cu tărie şi suntem "ferm convinşi ca asa este", constituie bazele aliniamentului vibrational din care noi primim acea "versiune" a realităţii. Aceasta încredere sau "cunoaştere" constituie, de fapt, mecanismul prin care se manifesta creaţia.
Fara credinţă nu am putea crea nici o realitate şi am fi inexistenţi. In fiecare moment dat, noi credem cu fermitate ceva.
 Toate "versiunile" posibile ale realităţii tale deja exista. De fapt, ele co-exista – chiar sub nasul nostru – chiar AICI şi ACUM. Totuşi, majoritatea acestor “versiuni” ne sunt invizibile, ele devenind “vizibile” doar atunci când ne “acordam” (prin crezurile noastre), pentru a deveni compatibili şi a rezona cu frecventele unei anumite “versiuni”. Mai mult, din moment ce Timpul este doar o iluzie locală care nu exista cu adevărat, tot ceea
ce speri “sa devii” sau “sa obţii”, tu deja ai devenit sau ai obţinut. Daca acea realitate este încă invizibila pentru tine, asta se datorează numai faptului că, crezurile tale nu te-au făcut încă sa vibrezi în acea manieră care este în sincron cu aceste versiuni. Tu conţii TOT – toate “versiunile” posibile. Si toate aceste versiuni aici/acum se găsesc în stări vizibile/invizibile pentru tine, în funcţie de crezurile tale referitoare la o anumita versiune. Tu “vezi” şi “experimentezi obiectiv” doar versiunile care sunt sincronizate cu modul tău de vibraţie, iar aceasta vibraţie este determinata de credinţele tale din fiecare moment al existentei.
Concepţie falsă: "A vedea înseamnă a crede" (Ceea ce percepem determina ceea ce credem.)
Actualitatea: "A crede înseamnă a vedea" (Ceea ce credem determina ceea ce percepem!)



 Va dăruiesc minunatele flori ale pictorului Otto Diderich Ottesen (Danish, 1816 - 1892)







Niciun comentariu: