marți, 25 noiembrie 2008

Realitatea subconstientului



Cunoaşteţi răspunsurile la aceste întrebări?

De ce un om este trist, în timp ce alt om este fericit? De ce acel om este vesel şi prosper, iar celălalt este sărac şi nefericit? De ce un om este temător şi anxios, în timp ce altul este plin de încredere? De ce acesta din urmă are o casă luxoasă şi minunată, iar celălalt duce o existenţă mizeră într-o cocioabă? De ce unul cunoaşte o mare reuşită, iar altul un eşec complet? De ce un orator are un succes imens, în timp ce un altul rămâne mediocru şi nepopular? De ce un om este un geniu în meseria sa, în timp ce un altul se luptă şi se zbate toată viaţa, fără a realiza nimic bun? De ce unul se războieşte cu o maladie pretinsă a fi incurabilă şi de ce altul nu o are niciodată?
Cum se face că atâţia oameni cucernici şi buni suferă adevărate torturi ale corpului şi ale spiritului, de parcă ar fi condamnaţi? Şi de ce atâtea fiinţe imorale şi care nu au nimic sfânt prosperă şi le reuşesc toate acţiunile, bucurându-se pe deasupra şi de o sănătate excelentă?
De ce o femeie este fericită în căsnicie, în timp ce sora ei este foarte frustrată şi nefericită?
Se poate găsi răspuns la toate aceste întrebări prin procesele ce au loc în mentalul conştient şi în cel subconştient? Cu siguranţă că da!
“Există un spirit (mental) comun tuturor oamenilor” (Emerson)
În profunzimile subconştientului sălăşluiesc înţelepciunea nesfârşită, puterea şi bogăţia fără limite. Toate acestea aşteaptă să fie descoperite şi canalizate în mod corect şi benefic. Este timpul să vă cunoaşteţi disponibilităţile latente, pentru ca ele să capete o formă concretă în această lume.
Doar inteligenţa infinită, ascunsă în subconştient, poate revela tot ce aveţi nevoie să ştiţi în orice moment şi oriunde v-aţi afla, atât timp cât vă menţineţi deschişi şi receptivi la stimulii şi energiile subtile din macrocosmos. Veţi putea astfel căpăta gânduri şi idei noi, care vă vor permite să realizaţi invenţii şi descoperiri minunate, să scrieţi cărţi ori piese de teatru geniale. În plus, înţelepciunea manifestată din subconştient va putea revela cunoştinţe originale, permiţându-vă să descoperiţi modul perfect de a vă manifesta în lume, precum şi adevăratul vostru loc în viaţă.
Astfel, veţi putea atrage lângă voi partenerul ideal sau asociatul de care aveţi nevoie în afaceri. Este dreptul vostru să descoperiţi lumea interioară a gândurilor, a sentimentelor, o lume plină de putere, de lumină, de dragoste şi frumuseţe. Cu toate că sunt inevitabile, aceste forţe ascunse sunt foarte puternice. În subconştient veţi găsi soluţia tuturor problemelor cu care vă confruntaţi şi cauzele tuturor problemelor existente.
Legile subconştientului sunt legi care implică foarte mult puterea credinţei din partea unei fiinţe umane. Prin urmare, trebuie să credeţi în acţiunea sa, să credeţi chiar în uriaşa putere a credinţei.
Tot ceea ce vi se întâmplă, evenimentele, condiţionările şi chiar acţiunile pe care le întreprindeţi sunt reacţii ale subconştientului la gândurile cultivate cu perseverenţă în minte. Este important de ştiut, că nu atât obiectul credinţei este esenţial, ci însăşi credinţa fermă menţinută cu tărie şi hotărâre nezdruncinată este cea care va duce la obţinerea rezultatului scontat.
Eliminaţi cu fermitate toate ideile false şi superstiţiile de orice fel; încetaţi să mai fiţi receptivi la opiniile eronate sau temerile de multe ori nejustificate ce înlănţuiesc marea majoritate a oamenilor. A venit timpul să căpătaţi încredere în adevărurile eterne ce guvernează viaţa. Acestea nu se vor schimba niciodată. Astfel, veţi progresa spiritual din ce în ce mai mult, obţinând însăşi Cunoaşterea Divină.

Niciun comentariu: