joi, 31 mai 2012

Despre glanda pineală și spiritualitate



Ar putea misterioasa glanda pineala sa reprezinte de fapt, al treilea ochi?
Ati realizat ca, de fapt, corpul dumneavoastra are trei ochi fizici?
  Acest ochi spiritual este ochiul intuitiei.
Faptul ca acest al treilea ochi, denumit si ochiul lui SHIVA, poate vedea nelimitat în spatiu a fost demonstrat nu numai teoretic, ci si practic. Este necesar doar sa se fundamenteze stiintific cum învinge acest al treilea ochi timpul, adica felul cum actioneaza în a patra dimensiune.
Faptul în sine nu necesita alte demonstratii.
Deoarece acest ochi se afla în afara actiunii spatiului, sfera actiunii sale este în afara celor trei dimensiuni, deci în a patra dimensiune, în timp.
Totodata trebuie sa subliniem ca, asa cum demonstreaza practica celor mai vechi timpuri, în cazul tuturor clarvazatorilor, ca si în zilele noastre, capacitatea acestui ochi nu sufera influenta distantei în spatiu si timp, ci înfrânge orice distante si orice timp.(Alexandra Mosneaga VINDECAREA PSI si tehnica deschiderii celui de-al treilea ochi)

  Cum sa va dezvoltati glanda pineala
Primul pas pentru cresterea sensibilitatii celui de-al treilea ochi este relaxarea fizica. Vechile scoli mistice procedau la dezvoltarea glandei pineale la studenti, prin distragerea atentiei de la simturile fizice. Apoi erau directionati sa se concentreze mental asupra unui punct din mijlocul fruntii. Aceasta procedura nu se foloseste propriu-zis de muschii ochilor. Este mai degraba o concentrare „interna”. În ceea ce priveste instruirea undelor cerebrale, acesta era initiata prin stabilirea unei stari bune de relaxare în Alpha. Aceasta era urmata de cufundarea starii de constiinta în Theta si retragerea concentrarii de la stimulii exteriori. Apoi se vizualizeaza foarte intens esenta energiei proprii – bazata pe evadarea din corp printr-o usa de la baza creierului. În momentul în care ajungeti în aceasta faza, este posibil sa apara chiar un sunet, în zona glandei pineale.
Exercitiile de vizualizare reprezinta primul pas în vederea directionarii energiei în sistemul nostru interior, pentru activarea celui de-al treilea ochi. Un câmp magnetic este creat în jurul glandei pineale, prin concentrarea atentiei la mijlocul distantei dintre glanda pineala si cea pitulara. Imaginatia creativa vizualizeaza un anumit lucru, iar energia gândului confera viata si directie acelei forme. Dezvoltarea celui de-al treilea ochi, imaginatia si vizualizarea, sunt ingrediente importante în foarte multe metode vechi de dezvoltare personala.Dar dezvoltarea acestor nivele de intuitie poate fi realizata si prin intermediul instruirii în ceea ce priveste ghidarea puterii mintii.

Pentru ca aceasta minunata glanda sa se deschida, trebuie doar simplu sa vrem sa cunoastem pe Tatal si sa devenim dupa asemanarea lui Dumnezeu, a dori ca orice gand sa devina realitate. Voi sa doriti sa iubiti in fiecare clipa ceea ce ati devenit. Sa doriti sa iubiti tot ceea ce sunteti.(Ramtha)

Un comentariu:

ioanmalita spunea...

Foarte interesant! Un ochi cu care sa vezi indiferent de distante si timp!
hmmm ... si ce am putea vedea!!